Honda delovi | Prodaja rezervnih, fabričkih auto delova

Honda auto delovi

Honda delovi. Nudimo širok asortiman Honda auto delova za različite modele vozila po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Naši Honda auto delovi potiču od proverenih i sigurnih proizvođača. Za svaki deo koji kupite kod nas dobijate fiskalni račun kao i garanciju za ispravnost pojedinog dela za Vaše vozilo.

Sve auto delove za Honda vozila možemo podeliti na kategorije: senzori, pumpe, delovi za mali servis, delovi za veliki servis, kočioni sistemi, kočione pločice, kočioni diskovi, filteri, prenosni sistem, trap - delovi trapa, sistem hlađenja, sajle, cilindri, delovi motora, ležajevi radilice, karike, klipovi motora, ablenderi, posude za antifriz, remenice.

U našoj ponudi možete naći originalne, rezervne delove za sva Honda vozila i to: Civic, Accord, Hilux, Prelude, HR-V, Insight, Jazz, CR-V, FR-V.

Honda - istorija kompanije

Honda je japanski proizvođač automobila, kamiona, motocikala.

Uz Micubiši, Tojotu i Mazdu, Honda je jedan od najvećih japanskih proizvođača automobila, prema podacima iz 2006. godine imala je 131.600 zaposlenih i 84 milijarde dolara prometa. Honda je 2012. godine bila sedmi proizvođač automobila u svetu, a treći u Japanu iza Tojote i Nisana sa preko 4,1 miliona proizvedenih vozila.

Honda je bila najveći proizvođač motorcikala na svetu od 1959, kao i najveći svetski proizvođač motora sa unutrašnjim sagorevanjem mereno po obimu, proizvodeći više od 14 miliona motora sa unutrašnjim sagorevanjem svake godine. Honda je bila drugi po veličini japanski automobilski proizvođač 2001. godine. Honda je bila osmi po velični proizvođač automobila na svetu 2015. godine.

Honda delovi | Brendovi


Veleprodaja

Ukoliko ste servis, prodavnica ili majstor posebno naglasite kada nazovete da bismo vam odobrili rabat prilikom kupovine. Ukoliko se registrujete imate priliku da direktno poručujete robu sa našeg lagera.

E-shop